Interimapotheker |Apotheekmanagement | Pharmacy Consultancy

FactorFarma werkt graag zelfstandig, en zelfstandig voor u. Bijvoorbeeld voor waarneming bij vakantie, zwangerschap, of apart project waar u maar niet aan toekomt (uw systeem nu eens goed inrichten – en zo dat u het ook snapt, het declaratietraject opschonen – versnellen – verbeteren etc, managementinfo eenvoudig(er) verzamelen).

Omdat een dergelijk interim-apotheker-schap een goede kans is om een verse blik op uw bedrijf te laten geven, is een optioneel onderdeel van elke opdracht een analyse-rapport met specifiek gesignaleerde zaken, ideeën en suggesties hoe deze verbeteren, een tijdspad en wat er voor nodig is. Heel SMART dus.

Neem even contact op als u een ervaren interim-apotheker zoekt én een frisse kijk met goede, werkbare en uitvoerbare ideeën voor uw apotheek.

Wilt u alleen receptcontrole?

Recepten kunt u tegenwoordig door iedereen laten controleren, zo lijkt het. En dat zal veelal, uiteindelijk, ook niet het probleem zijn (ik licht het graag persoonlijk toe).

Wel wilt u mogelijk:

  • Vlot het team geholpen hebben bij vragen die zij (echt) niet zelf kunnen oplossen.
  • De apotheek op (uw) koers brengen (danwel houden).
  • Een inbegrepen en gestructureerde apotheekscan met prioriteitspunten (en waar mogelijk direct opgepakt).

Beschikbaarheid

Ik ben sinds 2008 werkzaam als onafhankelijk en zelfstandig interim-apotheker en consultant. Mijn beschikbaarheid varieert (uiteraard). Neemt u gerust contact op; en ben ik niet zelf beschikbaar, misschien weet ik dan wel iemand die u kan helpen!

Tarief

Voor advieswerkzaamheden en interimmanagement hanteer ik een toegesneden en met u overeengekomen tarief: per uur, dagdeel (van 4 uur) of dag.

Voor reistijd wordt de helft van de reistijd voor eigen rekening genomen, met een maximum van 1 uur per dag.

Transparant en inzicht in de geleverde diensten is belangrijk. Die krijgt u dus ook.

Ik schrijf overigens niet per ‘5 minuten’ of ‘kwartiertjes’, dat past zelden bij opdrachten, en al helemaal niet bij mijn betrokkenheid.

Wist u dat…

Het rechtstreeks aangaan van een cont(r)act met FactorFarma is – ten opzichte van cont(r)acten die verlopen zoals via detacheringsbureaus – vaak sneller, directer en geregeld voordeliger.

En u weet meteen met wie u zaken doet. Wel zo prettig.

Voor ‘eenvoudiger’ apotheekwaarnemingen – zoals voor een korte vakantie of een tijdelijke opvang van werkzaamheden die maar beperkt aandacht vragen –  kan een concurrerend tarief gelden.

Algemene voorwaarden

Op de (interim)diensten zijn de ‘Algemene voorwaarden Factorfarma’ van toepassing.
Desgewenst ontvangt u deze per post bij opdracht en/of offerte.